Oracle Database Developer Choice Awards, SQL Category Winner!!!

Herkese Selam,

maxresdefaultEvet yaklasik 5 ay once Türkiye’den aday gosterildiğim ve akabinde 15 Eylül itibari ile finalist oldugumu ogrendigim Oracle Database Developer Choice Awards da SQL kategorisinde birinci olarak 2015 yilinin Oracle tarafindan secilen en degerli yazilim gelistiricileri arasinda olmayi Türk yazilim gelistiricilerinin degerli desteklerini arkama alarak başardim.

Dünya çapinda verilen bu prestijli ödülü kazanmanin onurunu ve hakli gururunu değerli destekeleriniz ile yasiyorum.
Ödülü 26 Ekim 2015’de San Francisco’da (Oracle Open World 2015, YesSQLCelebration) alirken de soyledigim gibi; Basta TROUG ve TurkeyJUG olmak uzere bu surecte beni destekleyen herkese cok tesekkur ederim. Umarim bu tarz prestijli ödüller daha fazla ülkemize gelir ve Türk mühendislerinin yetkiliğini daha fazla global arenada göstermiş oluruz.

prize

1 2 3 4 5 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ödül seromonisinin tüm videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. (Not: 36.dk’dan itibaren benim ile ilgili bölümü bulabilirsiniz.)

About ... from Emrah METE

Bilgisayar Mühendisi
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Oracle Database Developer Choice Awards, SQL Category Winner!!!

  1. yasinsaygili says:

    Tebrikler Emrah 🙂 , beklenen bir sonuçtu 😉

  2. gurcanorhan says:

    Tebrikler Emrah, açık ara önde götürdün, açık ara farkla kazandın. Steven’ın söylediği gibi tüm kategorilerde en fazla oyu aldın ve çıtayı yükselttin. Türkiye Oracle mühendisliğini (en iyi şekilde) Oracle Open World’de temsil ettin, özellikle Oracle Technology Network’ün dikkatinin Türkiye Oracle Community’sine çekilmesinde yardımcı oldun.
    Başarılarının katlanarak devam etmesi dileği ile,
    Gürcan.

  3. Her şey için çok teşekkürler gurcanorhan . Desteğini her zaman yanımda hissettim. Bu inş başlangıç olur devamında hep beraber daha güzel şeyler yaparız.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.